1 Ekim 2009 Perşembe

film ekimi

film ekimi başlıyor.. 17-25 ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin bilet satışları 3 ekim'den itibaren biletix'de satılmaya başlayacak... filmler emek sineması ve cinebonus maçka (G-MALL) da oynayacak.. ne yazık ki benim gibi yoğun çalışanlara sadece hafta sonları yol gözüktü.. tabi bizde tuna'yı anneanne yada babaanneye bırakabilirsek.. eğer gidemessem genelde filmleri internetten bulma yöntemine giderek izlemeye çalışıyoruz..
bu senede çok iyi filmler gösterilecek.. benim de özellikle çok sevdiğim yönetmen Chan-Wook Park'ın ''Kan Arzusu''... Émile Zola'nın trajik romanı Thérèse Raquin'den esinlenmiş.. bir vampir filmi..



Marina de Van'ın yönettiği.. 2 muhteşem kadın Sophie Marceau ve Monica Bellucci'nin oynadığı ''Dönüşüm''... imdb 6.1 vermiş ama bu 2 kadın sanırım her şeye bedel olur...

David Bowie'nin oğlu Duncan Jones'un ilk yönetmenlik denemesi olan ''Ay''.. babası kadar iyi mi bilmiyorum.. merak ediyorum doğrusu.. imdb 8.1 vermiş.. iyice merak uyandirdi şimdi..

''Altın Çağdan Öyküler''.. 5 romen yönetmenin çektiği, Çavuşesku rejiminin son on beş yılını anlatan bir film.. imdb'den 8.1 almış..

daha ayrıntılı bilgi için

www.iksv.org/filmekimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder