1 Eylül 2010 Çarşamba

günün fotoğrafı..


bugün tesadüf ekşi'de gördüm..
anadolu insanı çok fantastik, bumbastik.. ve hatta çok batman.. fotoğrafımız hatay'ın, iskenderun ilçesinin, yenişehir mahallesinden geliyor.. yaratıcı kardeşimiz batman'e gönül bağı ile bağlanmış.. hatta arabasını da onun şanına göre modifiye etmiş.. alacak olanların dikkatine.. 48.000 tl.

5 yorum:

  1. batman halkı selamlarken :P

    YanıtlaSil
  2. batman de dahil mi fiyata?

    YanıtlaSil
  3. Arabanın mat siyah rengi kalbimi çalmadı desem yalan söylemiş olurum..
    Eski postlarına göz attın keyifle, polaroidlere meraklı olduğunu gördüm. Polaroid in var mı? Elimde 2 adet eski polaroid var, yeni alıcılarını bekleyen.. :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok seviyorum polaroid'i aysegül.. ama ne yazık ki makina elimde yok.. yeni versiyonları çıktı onlardan almak istedim.. internet satışı tükenmişti.. şimdi yurt dışına ilk çıkışta bakınmak istiyorum açıkçası.. senin makinalar ne alemde? çalışıyor mu?.. film bulmakta zorluk çekiyormusun? sen çekiyormusun?.. bak ne çok soru sordum.. tam damardan girdin :))

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok seviyorum Polaroid'i.. Makinam yeni oldu sayılır, henüz denemedim. Benimki de, diğer elimdekiler de baya eski model. Yani birer makina olmaktan öte benim için ayrıca birer değerli obje her ikisi de.. Bendeki makinaların hepsi çalışıyor. Denemen ve çalışmaması gibi bir ihtimal yok ancak yine de eğer öyle bişey olursa makinayı bana geri iade edebilme hakkına sahipsin. Fotoğraf kağıtları eski model oldukları için heryerde bulunmuyor. Ama bulmak isteyen buluyor, öyle de bişey var. Ben Gittigidiyor'da çok sık rastlıyorum.
    Bunların dışında polaroidden değil ama profesyonel fotograf makınamla kendimce bişiiler çekiyorum. Hobi olarak... :)
    Cevap beklıyorum senden.
    Elimdeki makinaların ikisi de harici flashlı. Onları da yanında veriyorum tabiiki. Eğer görmek istersen agirlwithadogwithablog@yahoo.com adresine mail atabilirsin sana fotograflarını gönderebilirim.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil