17 Haziran 2010 Perşembe

Robert and Shana ParkeHarrison


robert and shana parkeharrison, fotoğraflarında, aynı anda öfke, sevinç, güzellik, kaos, karmaşa,..., üzüntü, mutluluk,...., umut, ..  hissedebilirsiniz.. onların size sunduğu kareler bir fotoğraftan çıkıp belkide sanatın başka bir dalına giriverir birden.. bir sinema karesi yada bir tablo olabilir..


ParkeHarrison kardeşlerin fotoğrafları gözün gördüğü bir kare olarak kalmaz.. onlar fotomontajla yada boyama teknikleri ile kurgularını canlandırırlar.. özellikle monokromatik fotoğraf serileri çok çarpicı ve şiirseldir.. özellikle bu seride doğanın ölmesi, dünyada yabancılaşma, kirlilik, yanlızlık çok iyi vurgulanmıştır..

4 yorum:

  1. blogumda senin için bişey var :)

    YanıtlaSil
  2. robert and shana parkeharrison!! simdi web sayfasina baktim da, aman Allahim!! Muhtesem, cok etkileyici gercekten. Harikasin Didem'cim..

    YanıtlaSil
  3. çok çok teşekkür ederim kurtlu kitap.. güzel bir ödülüm oldu :))

    nevincim demek sende sevdin.. bende parkeharrison'un sitesine baktıkça her gördüğüm fotoğraf beni daha da heyecanlandırıyor.. çok güzeller.. çok anlamlılar..

    YanıtlaSil
  4. heyyy en sevdiğim:) Hatta Beg'in Sketchbooklarından birinin 3 sayfası onun hakkında:) Yaa biz senle ne çok anlaşırmışız hadi artık görüşelim lütfen:)

    YanıtlaSil